Júnior masculí

Esporles, 25.02.12
Esporles BC-Anjoca, 64 - Artà Cafeteria Sant Salvador, 55
Parcials:(25-16) (11-10) (7-16) (21-13)

Aquesta jornada ens enfrontàrem contra l’equip d’Esporles, segon classificat del nostre grup.

El primer quart el conjunt artanenc començà defensant individual, però el conjunt local ens feia bastant de mal ja que tenia un gran encert en el tir de tres punts, cosa que féu que des de el primer quart es distanciessin al marcador.

El segon quart l’entrenador demanà més intensitat en defensa cosa però no funcionà.  En atac el tir exterior no ens entrava per això el que férem fou moure la pilota intentant cercar forats en la defensa de l’equip local. S’arribà al descans deu punts avall (36-26).

Al tercer quart seguim demanant més intensitat defensiva i millorar la rotació de la pilota per cercar espais ja que ens anava bastant bé, l’únic que faltava era polir alguns detalls. I així aconseguírem un parcial de 7 a 16 i ajustàrem molt el marcador (43-42).

Al darrer quart aguantarem els primers minuts però desprès s’anaren al marcador i no els poguérem agafar. Destaca que acabàrem el partit amb dos jugadors expulsats per personals.