JÚNIOR MASCULÍ

Secar de la Real, 04.02.2012

Bons Aires, 58 - Artà Cafeteria Sant Salvador, 68

Parcials: (19 : 08) (19: 18) (03 : 23) (17 : 19)

Al primer quart el conjunt artanenc sortí amb defensa individual i en atac fent una jugada
concreta per aprofitar els nostres punts forts. Ara bé, no trobàvem la cistella i en defensa no ens en sortirem bé i l’equip local ho aprofità i el marcador reflectia un parcial de17-04. Així no es podia seguir i , després d’un temps mort, encara que no serví de gaire, realitzàrem un parcial de 2-4 en els darrers minuts i finalitzant el quart 11 avall.

En el segon període canviàrem les jugades ofensives i seguírem en defensa individual. De cara
a l'atac varem trobar una millora important, però defensivament seguíem amb greus llacunes i
ens tornaren a fer 19 punts, però al manco augmentàrem la nostra anotació (n'aconseguírem 18), i que, malgrat no serví per escurçar distàncies en el marcador, sí que s’observà un canvi d’actitud.

Tot canvià en el tercer quart: passàrem a una defensa zonal 1-3-1 i augmentàrem molt la intensitat del nostre joc. Amb aquesta reacció, capgiràrem el partit i ens posàrem pel davant al marcador amb un parcial final de 3-23.

El darrer quart el començàrem que el tercer, tot i que aquest període encara que no ens va anar tan bé com l’anterior: es produïa un intercanvi constant de ciestelles i així mantinguérem la distància en el marcador. També el guanyàrem,  el darrer quart (17-19).