dimecres, 1 de febrer del 2012

INFANTIL MASCULÍ

Port de Pollença, 28.01.12
Eu Moll, 69 - Artà Electrohidràulica Llevant,75

Parcials: (13 :27 ) (17: 12) (13 : 24) (26 : 12)

L’equip sortí concentrat. Durant el primer període pressionàrem la primera sortida de pilota de l’equip contrari, cosa que els dificultà creuar la pista i a nosaltres ens donà moltes oportunitats per recuperar la pilota. A l’atac estàtic, intentàrem jugar a passar i tallar i cercar bones opcions, tot i que, a vegades ens precipitàvem. Així doncs, aconseguírem acabar el primer parcial amb avantatge al marcador.

Al segon període, l’equip sortí confiat i no pressionàvem tant en defensa. Les errades defensives tant durant la pressió com en l’atac de l’equip contrari permeteren a aquest fer algunes cistelles fàcils i retallar-nos la diferència, així com també vam cometre moltes faltes personals, arribant a l’expulsió d’un dels nostres jugadors. La baixa intensitat defensiva es va veure reflectida en l’atac, ja que al principi estàvem descol·locats i teníem dificultats per trobar una bona opció de tir. Ja als darrers minuts, millorà l’actitud dels nostres jugadors cosa que es va veure tant en la defensa com en l’atac i es va poder apreciar un canvi en el joc de l’equip.

Al tercer quart, recuperàrem la intensitat defensiva, seguírem pressionant i sortíem bastant bé a les ajudes. Intentàrem jugar al contraatac, tot i que l’equip contrari feia molt bé el balanç defensiu. Durant l’atac intentàrem cercar opcions, tot i que en alguns moments ens precipitàvem.

Ja al darrer quart, l’equip artanenc, continuà en la seva línia, tot i que, durant la pressió es tornaren a cometre nombroses faltes personals per ficar la mà, cosa que tornà a canviar el ritme del partit. Pel que fa a l’atac continuàrem jugar a passar i tallar, trobàrem bones situacions però vam fallar molt davall la cistella, cosa que donà oportunitats a l’equip contrari. Tot i això, vam poder mantenir-nos al davant al marcador, aconseguint la victòria.

Cal dir, que el partit acabà amb la lesió del jugador Joan Andreu Bauzà. Ànims.

Enhorabona a l’equip i a seguir treballant.