Júnior masculí

Polisportiu Na Caragol, 11.02.12
Artà Cafeteria Sant Salvador, 65 - CB Molinar 68

Parcials: (15 : 17) (22: 19) (13 : 19) (15 : 13)
Iniciàrem el partit amb defensa individual i la veritat és que en els primers minuts de partit se feien les coses bé, però que l’acabàrem perdent amb un parcial de 15-17.
En el segon quart seguírem en individual i ens carregàrem de faltes cosa que al final del partit ens perjudicà. Arribàrem al descans amb un marcador molt igualat, 37 a 36.
En el tercer quart canviàrem de defensa i passàrem a una 1-3-1 i en atac fèiem dues jugades diferents respecta de la primera part. Ara bé, no fórem capaços de capturar rebots i així dàrem moltes facilitats anotadora al rival.
Al darrer quart seguírem defensant 1-3-1 i fent las mateixes jugades que en el tercer quart. D’entrada encaixàrem un parcial negatiu de 0-6 i seguíem donant massa opcions en el rebot. A més perdérem per 5 faltes personals a dos jugadors. Vist lo vist decidírem jugar en atac a un “corre calles” i no ens va anar malament, però una anti-esportiva en contra ens féu molt de mal, però a pesar de tot els darrers segons  perdíem de tres amb opció d’empatar. Al final es perdé el partit per 3 punts, 65 a 68.