2a Autonòmica masculina

Llucmajor, 24.02.2012

Joventut Llucmajor, 74 - basquetartà.cat, 68

Parcials: (15-09) (13-17) (20-24) (26-18)

Darrer partit de la primera fase de la 2ª Autonòmica i de nou derrota del nostre equip sènior, que va sortir molt desconcentrat a  enfrontar-se al   coer de la classificació que només havia aconseguit una victòria i fou,  precisament, dins Artà.

L'equip sortí totalment fred i descentrat, amb una actitud molt dolenta en defensa que no permeté que l'equip funcionés en atac. Això es reflectí al marcador amb un primer parcial de 10 - 3 als primers 6 minuts. Vist el desastre, es demenà minut i l'equip reaccionà, posant-se 10 - 09 al marcador, però dues males defenses propiciaren 5 punts seguits amb un triple al darrer segon del quart que tornava a augmentar les diferències per a l’equip local (15-09).

El segon quart seguia la mateixa tònica, a l'equip l'hi constava molt anotar i en defensa no s'aplicava amb la intensitat adequada, s’abusava dels intents de robar pilota que creaven un desajustament a la defensa i permetien anotar els rivals amb facilitat. Malgrat tot el darrer quart es guanyà i a falta de pocs segons el marcador estava igualat (30-29) però un altre cop una cistella fàcil, un mal atac i una altra cistella al darrer segon no deixaven escurçar les distàncies (34-29)

Al tercer quart l'equip sortí un poc més centrat, començà a aprofitar-se del seu avantatge físic, imposant-se en el rebot i poder córrer un poc millor, això permetre capgirar el marcador i posar l'equip artanenc per davant al marcador per primera vegada en el partit.

Tot llest per al darrer quart, on es decidiria tot. Començà el quart amb un intercanvi actiu de cistelles, alternant els equips cap a la victòria amb diferències de +1 o +2 punts, fins al darrers dos minuts, que degut a un “carrussel” de triples inversemblants de l'equip contrari amb un parcial 15-7 (en dos minuts!!) no es va poder guanyar un partit que tot i jugar molt malament i no tenir-ho mai controlat sí que s’aconseguí arribar als dos darrers minuts amb possibilitat de guanyar-lo.