Infantil femení

Polisportiu Na Caragol, 11.02.12

Artà Prefabricats Sancho*Vaquer, 50 - Eu Moll 45

Parcials: (15 : 04) (16: 18) (09 : 12) (10 : 11)

Partit complicat el que s’havia de jugar amb un equip contra el qual ja havíem jugat tres vegades i que lluitarà amb nosaltres per guanyar el campionat.

El partit començà molt bé amb un parcial de 13-0, gràcies a la gran defensa tota pista que fèiem, anul·lant per complet la sortida de pilota al rival i recuperant pilotes per sortir a córrer i fer cistelles fàcils. Llevat del darrer minut on dues badades defensives provocaren que el rival ens anotés els 4 punts en tot el primer quart. Llàstima de la quantitat d’errades que férem sota cistella perquè sinó l’avantatge hauria estat major.

Al segon període se seguia amb molta intensitat defensiva però no érem suficient ràpides al 2x1 i això provocà que la seva millor jugadora anotés amb facilitat i mantenia el seu equip amb opcions.

Al dos darrers quarts es quan se’ns complicà tot gràcies a la bona feina que féu el rival al rebot ofensiu, creant-nos molts de problemes per sortir al contraatac i més agreujats a l’atac estàtic gràcies que no sortien de dins la botella i nosaltres no tiràvem per por a fallar. A falta de 4 minuts és posaren a 1 punt (43-42), però tres bones defenses de manera consecutiva, provocaren recuperacions per sortir al contraatac i finalitzar-los amb efectivitat i així tancar un partit que havíem dominat durant gairebé els 40 minuts.

A seguir fent feina, que ens queda molt per aprendre!