INFANTIL FEMENÍ

Port d'Alcúdia, 04.02.2012

Dakota Alcúdia, 36 - Artà Prefabricats Sancho*Vaquer, 74

Parcials: (06 : 21) (13: 12) (09 : 25) (08 : 16)

Molt mal partit el jugat dins Alcúdia enfront el darrer classificat. No sabem si pel fred o per manca d’actitud, però va ser el pitjor partit que hem fet en tota la temporada.

El partit començà amb un intercanvi de cistelles fins que al minut 5, pujàrem línees defensives i es passà d’un 4-6 al 6-21 final. Tot i això, la diferència fou poca degut a la barbaritat de cistelles fàcils que es fallaren.

Al segon període se seguia pressionant tota pista amb molta intensitat però per culpa de sempre ficar la mà per robar pilota, fèiem faltes absurdes (que per acumulació) provocà que l’equip rival tirés fins a 14 tirs lliures durant aquest període. En atac es fallaren molts de tirs fàcils sota cistella i això féu que el rival ens guanyés el quart.
A partir del descans fou un monòleg nostre on fórem totalment superiors al rival. Aquí s’aprofità per atacar moltes vegades en estàtic i així practicar per als partits que veénen on tornarem trobar defenses excessivament tancades.

Ara a seguir treballant dur i a posar-se les piles, que dissabte torna’m tenir un partit dur enfront Eu Moll. A TOPE NINES!!