Infantil femení

Pollença, 18.02.2012

Pollença, 37 - Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 78

Parcials: (07 : 16) (13: 23) (03 : 20) (14 : 19)

Nova victòria de l’equip que es consolida a la part alta de la classificació a falta d’una jornada per acabar la primera volta.
El partit començà molt bé amb un parcial de 2-10 als primers 5 minuts de partit, a partir d’aquí l’equip el rival augmentà el nivell defensiu i ens creà molt de problemes gràcies al nostre desencert al tirs lliures (11 fallats en aquest període). Aquesta fou la tònica del partit fins al descans.
Un gran 3r quart en defensa, ens va permetre recuperar moltes pilotes per acabar amb cistelles fàcils i sentenciar el partit.

Ja al darrer període, s’aprofità per atacar al màxim possible en estàtic i així treballar futurs partits on hi haurem d’atacar moltes vegades.

Com a nota negativa, remarcar la barbaritat d’entrades a cistelles fallades que feien les nines quan anaven soles al contraatac i el baix percentatge d’encert als tirs lliures.

També agrair l’ajuda de les dues minis Mireia Femenias i Laura Gili que vingueren a suplir les baixes de les lesionades. Ara, a descansar de la competició 3 setmanes i aprofitar per seguir  treballant dur i recuperar les jugador lesionades.