dimarts, 28 de febrer del 2012

Infantil Masculí

S’Arenal, 25.02.2012

Imprenta Bahia Sant Agustí C, 67 - Artà Electrohidraulica Llevant - 87

                                          Parcials: (15 :19) (13: 16) (17 : 28) (22 : 24)

L’equip artanenc començà amb menys intensitat defensiva de la que acostuma a mostrar als partits. Els locals aconseguien sortir de la pressió i fer atacs ràpids. Pel que fa al nostre atac, intentàrem jugar amb els pivots, per tal de poder trobar situacions de tir a prop de cistella.

Al segon període, seguírem pressionant la sortida de la pilota. A més, la defensa dels nostres jugadors va permetre evitar que un dels jugadors que penetrava més a cistella de l’equip contrari no pogués entrar amb tanta facilitat. Tot i això, en la part ofensiva vam tenir moltes errades davall l’anella a més de no anar al rebot ofensiu, cosa que en el cas de ser-hi ens hagués donat moltes segones oportunitats.

Durant el tercer període vam deixar de pressionar a tota pista. Tot i no realitzar la pressió de la sortida de pilota, els nostres nins van augmentar la intensitat defensiva, sortint molt a les ajudes per tal d’evitar els tirs i les entrades fàcils per part de l’equip contrari. Degut a la bona defensa i que els jugadors artanencs anaren al rebot, poguérem recuperar algunes pilotes i així, sortir ràpid al contraatac, això afegit a un major encert en les oportunitats de tir davall cistella ens permeté agafar avantatge al marcador.

Ja al darrer període, continuàrem pitjant al contrari en defensa per tal d’evitar que pogués penetrar a cistella. Pel que fa a l’atac, seguírem en la línia marcada fins al moment, jugant a passar i tallar, a més de cercar el joc amb els pivots. Tot i trobar ocasions per acostar-nos a cistella, vam tornar a fallar en alguns moments, encara que cal dir que els nostres jugadors sofrien moltes faltes personals cada cop que s’apropaven a la cistella contrària