2a Autonòmica masculina

Calvià, 03.12.2012

Bàsquet Calvià, 59 - Basquetarta.cat, 53

Parcials: (10 : 09) (22: 18) (14 : 19) (13 : 07)

El nostre equip sénior es presentà a Calvià amb ganes de retrobar-se amb la victòria, després de guanyar la jornada anterior, però no fou possible.

L'equip local, que havia perdut en el partit de la primera volta a Artà, va sortir en moltes ganes i això complicà molt la vida als nostres. Tot i així, el partit començà bé, anotàrem els dos primers punts de l’encontre i molt igualats els primers 5 min (5-7) en un quart que va acabar amb una anotació molt baixa (10-9).
El segon quart la cosa cambia. Els nostres jugadors pogueren córrer, jugar un poc més i fer més punts, amb parcials de 0-8 sense resposta, però badades defensives no permeteren que això es reflectís en el marcador.
La darrera possessió del quart per l'equip rival ho demostrà: amb el marcador ajustat (29-26) i faltant 15 segons, una badada defensiva, ens va forçar un 2+1 i acabà el quart 6 punts abaix.
A la segona meitat l'equip sortí molt fred, i els locals ho aprofitaren per augmentar la distància en 10 amunt. al marcador. Ràpidament es demenà un minut per reflexionar, posar idees clares i despertar l'equip, després d'això un parcial de 2-9 ajustà el marcador (38-35). Però les badades defensives seguien minant l'equip, però al darrer minut del tercer quart, un altre parcial de 2-8 igualà el marcador (46-46).
Afrontàvem al darrer quart amb possibilitats i l'intercanvi de cistelles feia possible la victòria, però un major encert des del tir lliure de l'equip local (5 de 6) i molt de desencert de part nostre (3 encerts de 8 intents) no féu possible la victòria.