dijous, 16 de febrer del 2012

Infantil masculí

Polisportiu Na Caragol, 11.02.12
Artà Electrohidràulica Llevant, 57 - At. Escolar 37

Parcials: (18 : 14) (9 : 9) (13 : 6) (17 : 8)

En aquesta jornada ens enfrentàvem a un rival on sabíem que si no sortíem motivats des del primer minuts no aconseguiríem la victòria. Però el que va pasar és que es van creure que la victòria era massa clara i l’èquip contrari ens hi va fer a ser des del primer moment.

En els dos primers parcials, la nostra certa apatia ens va passar factura i res del que havíem entrenat durant la setmana es veia reflectat damunt pista. Poca agressivitat en defensa, l’atac estàtic no era gens fluïd, no cercàvem bones opcions de passades ni anàvem a tancar el rebot. Pareixia que el fred ens guanyava.

En el descans hi va haver una gran reflexió dins els vestidors, on les entrenadores no va fer falta que els hi diguèéssim res, ells mateixos es van adonar que no disputàvem el partit que tots esperavem.

Les ganes dels jugadors, més dos consells de les entrenadors, al començament del tercer quart, va parèixer que havia començat un altre partit. Gràcies a l’actitud defensiva basada en defensar fort les línies de passades i en una bona pressió, l’equip aconseguí agafar el ritme de partit i agafà avantage en el marcador.

Ànims i a seguir fent feina i amb aquesta bona actitud mostrada a la segona part!