Polisportiu Na Caragol, 10.02.2012
Basquetarta.cat, 78 - Porto Cristo 70

Parcials: (19 : 10) (16: 14) (21 : 13) (22 : 33)

Victòria de mèrit del nostre equip sènior.

Ja ho comentàvem la jornada anterior. El canvi d'actitud de l'equip era evident durant les darreres setmanes en els entrenaments i també en el darrer partit.
Maria Ginard, nova entrenadora de l'equip, ha donat un altre aire al conjunt. Un equip molt seriós en defensa i també en atac. S’ha aconseguit una victòria molt important de cara a acabar bé aquesta fase i començar, de la millor manera possible, la pròxima.

L'equip sortí amb les idees molt clares, córrer molt al contraatac, jugar molt amples en estàtic i fer un bon balanç defensiu i aturà el joc interior dels rivals. Degut això al primer quart començà molt bé ja que al minut 5 es començava a veure que el partit pintaria bé per als nostres (9-2) i a falta d'un minut la diferència augmentava fins els 14 punts, però un darrer minut sense fer cap cistella va propiciar que els visitants escurcessin diferències en el marcador.

Al segon quart s’igualaren més les coses, degut sobretot al gran nombre de faltes comeses pels nostres jugadors, així i tot acabàrem guanyant el quart i posant-nos 11 punts amunt al marcador.

Després del descans és quan l'equip sol tenir problemes, però l'equip sortí més centrat, i l'intercanvi de cistelles afavoria clarament als locals, mantenint les distàncies al minut 7 d'aquest quart (45 -33), però els tres minuts darrers del quart foren molt bons ja que amb un parcial de 11-4, gràcies a 8 punts seguits, afrontaríem el darrer quart 19 punts per damunt al marcador.
Al darrer quart, l'equip local es sentí guanyador, i això va fer que els visitants agafessin coratge i reduïssin la diferència i poder maquillar el resultat.

Callarisa, J. 8 pts; Benàssar, A. 6 pts; Tous, B. 9 pts; Torres, R. 23 pts; Juan, A. 0 pts; Sánchez, I. 2 pts; Gili, X. 0  pts; Bover, O. 1 pt; Muñoz, J. 13 pts; Strunk, R. 16 pts.

Tirs Lliures 20 convertits de 36 intentats (55,5 %)