SÈNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 21.11.2015
MON DENTAL, 65
COLONYA POLLENÇA, 66.
Tot i demostrant, a alguns moments, que érem superiors a l’equip rival, l´equip no va dur la sort desitjada per acabar d´aconseguir una victòria que ens doni moral i demostri la feina que fan als entrenaments.
El partit va començar malament, amb velocitat i triples per part dels visitants (1-13 al minut 5). A partit d´aquí vengueren els millors moments dels nostres en tot el partit combinant defensa, velocitat i bones accions davall cistella per arribar al minut 15 amb un 22-17 (parcial de 21-4 que deixava clar que la victòria seria nostra.
Quatre badades feren arribar al descans amb un 25-25 i al principi del tercer periode va arribar la transformació, parcial de 6-18 en contra amb els que havien fet tan bon paper abans. Amb un 35-47 va tocar remuntada i, amb coratge per sense bàsquet ja els tornavem a tenir (47-47 minut 34).
Als darrers cinc minuts de partit, igualtat i nervis per acabar 55-55 i pròrroga. I un altre cop a lo mateix, igualtat i nervis a on la sort no ens sonrigué. Misteriosament, com per art de màgia, l´equip es transformà amb un equip pràcticament d´iniciació : juguen  amb por davant una defensa agressiva, amb poques ganes d´agafar responsabilitat alguns, amb excés de precipitació uns altres, donant la culpa a l´àrbitre, berellant-se amb els companys……i si no es canvia tot això, el bàsquet que donam és molt mal de veure per al nostre sofrit públic.