dimarts, 17 de novembre del 2015

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL C.E. SANT SALVADOR DE BÀSQUET

Presentaren nou equips federats i l’Escoleta, amb prop de quaranta nins i nines

El passat diumenge horabaixa el C.E. Sant Salvador de Bàsquet presentà tots els seus equips davant la seva afició. Des dels nins i nines que formen l’Escoleta de Bàsquet, els més petitons, i fins a l’equip sènior masculí, els més grans, es presentaren tots els equips del club amb tots i cadascun dels jugadors que els conformen, els seus entrenadors i els seus delegats. Les graderies estaven plenes de pares i aficionats que pogueren veure la posada en escena que el club havia preparat per mostrar tot el seu potencial. 
Una quarantena de nins a l’Escoleta, un equip premini femení, dos equips mini masculins, dos equips infantils (masculí i femení), un equip cadet masculí, dos equips júniors (masculí i femení) i un equip sènior masculí conformen les diferents categories que enguany representaran el bàsquet artanenc arreu de Mallorca.

Per part de la directiva, a part d’agrair el suport que rep el club de part dels pares dels jugadors, dels diferents patrocinadors i de les institucions, es volgué destacar l’esforç que fa el club per formar bons esportistes, tant pel que fa al vessant tècnic i de la competició, com pel que fa a la inculcació de valors i actituds positives i enriquidores a partir de l’esport del bàsquet.