SÈNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 15.11.2015
MON DENTAL ARTA, 52
SA POBLA, 61

La poca intensitat i eficàcia del nostre atac i la multitud de pèrdues (30 en total) no ens ha permès complementar la bona actitud defensiva per aconseguir guanyar aquest partit.
Tot i que sabíem del bon tir exterior dels poblers no hem sabut aturar aquest aspecte de l'equip rival. Com a contrapartida el nostre atac ha estat totalment desencertat, amb molt poca fluidesa, jugadors descolocats i amb precipitacions ineccessàries (8-17 al minut 14).
Davant d´això només el nostre tir exterior (amb 5 triples) ha respost durant uns moments i, juntament amb les bones aportacions individuals d´un dels nostres pivots, ens hem pogut aproximar al marcador i posar en dubtes a l´equip rival. (39-43 al minut 30).

Però això no ha durat gaire ja que al darrer quart s´ha juntat un bon atac dels poblers amb un caramull de tirs lliures errats (3/13) i de pèrdues que no han fet possible el miracle.