dimarts, 17 de novembre del 2015

MINI MASCULÍ PROMOCIÓ

Poliesportiu Na Caragol, 13.11.2015
Artà Borinos "A", 69
Bàsquet Manacor, 55
Un mes després de començar la competició, a la fi tenim el primer partit a casa i no podia ser millor que fer-ho amb tots els jugadors disponibles. 
Els dos equips ens coneixíem, en la pretemporada ja férem un amistós i es preveia un partit vistós i amb un alt ritme, que podia caure cap a qualsevol costat. 
De l’equip es pot dir que va fer una passa endavant en l’aspecte defensiu i en el rebot en general, tot i que seguim sofrint per no tancar-lo. Tots varen estar molt actius, aguantant bé els 1x1 i defensant tots els talls a cistella. En atac, tot i que es van fer molts punts, seguim depenent excessivament de certs jugadors. TOTS ens hem d'amollar i confiar amb nosaltres per ser verticals i valents de cara cistella com ho som als entrenaments. 

En general va ser un partit molt disputat, tot i que a partir del tercer període el conjunt local va obrir un marge que no va deixar escapar en cap moment. Sols al principi del cinquè període, uns minuts de desconcert varen fer perillar una victòria molt merescuda i que segur que omplirà de coratge als nins per seguir treballant i competint dins aquest grup tan dur que ens ha tocat.