MINI MASCULÍ A

Poliesportiu Llucmajor, 30.10.2015
Joventut Llucmajor, 91
Artà Borinos A, 63
Primer partit complicat els que se’ns presentava degut a les absències d’alguns jugadors ens els darrers entrenaments, fet que es plasma als partits.
L’inici del partit fou molt igualat, era un partit ràpid, vistós i on els nins lluitaven cada pilota com si fos la darrera. La nota dominant va ser la manca de rebot defensiu, fet que provocà, que cada jugada l’equip rival pugués tirar entre 4 i 5 cops a cistella. Tot i això, al descans el resultat era de 39-31.
A la segona part, ens començaren a fallar les forces i vàrem cometre badades de manera contínua, com no saber treure de banda ni de fons. Això ens condemnà en el marcador (fet amb el qual no treballem), però ens va permetre veure altres aspectes molt positius amb les quals gaudim molt quan ens surten. Alguns jugadors menys habituals comencen a destapar-se i d’altres demostren que de la feina als entrenaments, en sort el profit.

Per acabar, agrair als 3 jugadors del mini B que vingueren a ajudar per suplir les baixes de l’equip.