JÚNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 07.11.2015
NADAL MOBILIARI, 52
COLONYA POLLENÇA, 77
Partit marcat per l’extraordinari inici de l´equip visitant que sortí molt més motivat que els nostres jugadors, amb una defensa molt agressiva, molt ràpids a l´atac, agafant molts de rebots ofensius i, a més a més , amb un encert total de 6,75 (5 triples) posaren el marcador al minut 10 en un 12-31. Davant d’això els nostres nins van estar totalment absents.
A partir d´aquí al manco els nostres joves no es varen desmoralitzar i lluitaren totes les pilotes del segon, tercer i part del quart període jugant de tu a tu contra els pollencins demostrant que, amb un poquet més d´empenta a l´inici, la cosa hagués pogut anar millor.
Amb un joc totalment descontrolat, amb continus atacs i contraatacs ràpids ens posàrem a 10 punts (41-51 incloent 23 tirs lliures errats!) però als darrers minuts, intentant la heroïcitat, vàrem entregar definitivament el partit.

El nostre joc no va esser molt lluït però ningú no podrà dir que no ho intentem fins al final……enhorabona per això.