CADET MASCULÍ

Polisportiu Sa Pobla, 15.11.2015

Sa Pobla, 57
Artà Vino e cuccina, 42

Derrota del nostre equip cadet davant Sa Pobla, on el rival estigué més encertat llegint el
partit.

L'encontre va començar igualat amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips on els nostres jugadors varen aconseguir mantenir l’avantatge fins mitjans del segon quart. A partir d’allà el joc dur del rival i la permissivitat de l'àrbitre va fer que els nostre equip es descentrés, preocupats més pel que xiulava o deixava de xiular l'àrbitre que per seguir fent la nostra feina amb la màxima concentració. A partir d'aquí l'equip local va mantenir un còmode avantatge la resta del partit, exceptuant una tímida reacció que ens va permetre acostar-nos a sols a 3 punts a finals del tercer quart. A l’iniciar el darrer període de joc un parcial de 9-0 dels locals va fer massa costa amunt la possible remuntada.