JÚNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 22.11.2015
NADAL MOBILIARI, 65
BÀSQUET SA POBLA, 75
Bon nivell el demostrat pels nostres jugadors davant el líder imbatut del nostre grup. Cada partit ens toca lluitar contra les “circumstàncies” i ens toca remar contracorrent. Aquest cop vàrem haver de jugar amb només 8 jugadors i amb un únic pivot la qual cosa ens obliga a donar més del 100 % per tenir opcions.
El partit començà amb 4-11 que no va fer defallir als nostres que es posàren 13-11 (i errant 7 tirs lliures) per arribar al minut 10 amb 13-13.
El segon quart fou el pitjor, per moments els nostres jugadors abandonaren el seu esperit lluitador i la falta de confiança feu que els poblers s´anassin al descans 25-37.
Però al tercer quart tornaren a posar-se les piles, i de quina manera. Bona defensa, velocitat, lluita als rebots i molt bones accions d’1x1 feren trontollar l´equip pobler fins agafar-los 45-45.
Només dos minuts del quart periode amb un 0-6 ens varen sentenciar ja que, tot i lluitar fins al final, no vàrem aconseguir la victòria tan merescuda per noltros com per als visitants.

La segona part del partit va ésser nostra, amb molts de punts 40-38, el públic i els jugadors varen disfrutar i només els nombrossos tirs lliures (27) i cistelles prou fàcils errades impediren la victòria. A continuar així ¡!!!