JÚNIOR MASCULÍ

Polisportiu Guillem Timoner, 14.11.2015

BON ACABATS FELANITS, 63
NADAL MOBILIARI, 68

Partit complet dels nostres jugadors que han donat la sorpressa a un a difícil pista. Molt bona defensa la dels nostres jugadors que van bloquetjar l´atac de l´equip felanitxer.

Fins al minut 19 vàrem anar al davant al marcador fins a 8 punts (8-16) d´avantatge però sempre veient que no ens podíem despistar. La petita baixada de nivell, amb forma de precipitació ofensiva, es va fer notar entre el minut 17 i 22 (12-3 en contra) a on les nostres errades en atac provocaren cistellas fàcils dels felanitxers arribant a un desaventatge de 37-31.A partir d´aquí tornàrem al nostre millor joc (forta defensa, ràpids contraatacs i calma al joc estàtic)  i els hi posàrem gairebé impossible als felanitxers ja que no afluixàrem el ritme i intensitat, tant ofensiva com defensiva, fins al final.