Felanitx, 22.02.13

Joan Capó, 78
Nadal Mobiliari, 64

Parcials: (21-17) (18-13) (14-15) (25-19)

Partit molt disputat dins una de les pistes més complicades de la lliga ja que, com sempre, l’equip local juga a una pista no reglamentada on hi juguen els equips en edat mini.

El partit no començà massa bé, els nostres no es trobaven còmodes a pista i això es va veure tan en atac com en defensa i això provocà el primer parcial de 8-0 (min. 4). Però això va parèixer un revulsiu i els nostres començaren a fer puts però sense poder acostar-se realment al marcador, però deixant la diferència a 4 punts al final del quart.

L’equip creia en les seves possibilitats i sortí més atent al 2n quart, però el poc encert des del tir lliure va fer impossible acostar-se al marcador i féu que els felanitxers s’allunyessin un poc més (min 14 28-20 amb un 1 de 4 en tirs lliures). La tònica del quart fou aquesta però millorar l’encert i ens tornàrem a col·locar a 6 punts (min. 18 32-26) però set punts seguits sense resposta deixaven clar de qui havia estat la primera meitat (39-30).

La segona part del partit seguí la mateixa tònica amb el nostre equip sempre a remolc al marcador i incapaç d’aturar el joc ofensiu dels locals. Tot i això, es guanyar el quart, però no amb la suficient claretat per reduir diferències (53-45).

Al darrer quart es sortí amb la idea de que si érem capaços de defensar un poc, potser ens podríem endur el partit. I amb un bon parcial ens tornàvem a posar a 4 punts (min 33 55-51) amb dos tir lliure per acostar-nos encara més, però els errors des de el 4’75 i l’encert de l’equip local des de la línea de 3 punts provocà un altre “break” que dona coratge als locals amb un altre parcial 6-0 (min 7 66-55). A partir d’aquí s’acabà el partit i només 5 punts seguits als darrers segons van poder maquillar un resultat massa clar per als locals, vista la feina del nostre equip.

Remarcar, una setmana més, l'ajuda de jugadors de l'equip júniors M. Ángel Burdiel i Manu Muñoz.