Dakota Alcúdia, 27
Prefabricats Sancho*Vaquer, 47

Parcials: (05-05) (05-10) (09-20) (08-12)

Tercera victòria consecutiva de les nines grans del nostre club.

Partit molt complicat el que tocava jugar contra un equip que sempre és difícil de guanyar, sobretot dins la seva pista.

Ens presentaven a Alcúdia no més amb 6 jugadores i mitja ja que aquesta que feia mitja no havia entrenat de tota la setmana per mal d’esquena i no es sabia com respondria al partit. Les nines sortiren molt bé en defensa, i molt bé amb la circulació de pilota davant un equip que es defensava molt tancat, el problema fou el poc encert de cara a cistella (per fer una comparació, les nines veien la cistella com un didal de cosir), d’aquí el resultat tan curt al primer temps (10-15).

Però després del descans la cosa canvià. L’equip encarà la cistella amb més fam i això provocà la rompuda de la mala ratxa d’encert i en conseqüència del partit amb un parcial de 9-20 i un marcador al final del tercer quart de 19-35.

L’equip seguí fent be la seva feina i guanyar el darrer quart i també el partit de manera clara.

Bon partit de les nines on nomes es pot recalcar una taca negre que son les tirs lliures amb un trist 11 de 38 (28%). A seguir fent feina per millorar els percentatges de tir lliure i a passar molt de gust de jugar.