JÚNIOR MASCULÍ

Na Caragol, 09.02.13

Cafeteria Sant Salvador Artà, 89
Impremta Bahia Sant Agustí “B”, 49

Bon partit i gran resultat. Destacar les ganes de tots els jugadors i, per això, dissabte hi hagué un equip i no jugadors titulars ni jugadors reserves.

Inici aclaparador dels nostres jugadors que ja tenien ganes de guanyar qualque partit. Defensa molt intensa i ràpids contraatacs han fet que el rival s´enfonsés amb un parcial de 37-7 en 13 minuts.

Però des del minut 13 fins al descans la cosa canvià. L´equip palmesà ha pogut encistellar i posar en pràctica la seva zona 2-1-2 que se'ns ha atravessat un poquet (parcial de 8-17 en contra).

Per sort el nostre equip va tornar a pitjar en defensa al començament del tercer quart i, a més, s´ha llegit un poquet millor la defensa zonal dels rivals la qual cosa ens ha donat un final de partit més complet ja que l´equip rival també ha estat un poquet millor.

Del partit s'ha de destacar les ganes de tots els jugadors, i per això dissabte hi hagué un equip i no jugadors titulars ni jugadors reserves.