dimecres, 20 de febrer del 2013

INFANTIL MASCULÍ

Na Caragol, 16.02.13

Sant Salvador Artà, 56
Bàsquet Manacor B, 52

Parcials: (12-13) (18-16) (7-6) (19-17)

Primer partit de la segona volta i de nou victòria. L’equip segueix sense perdre tot i que no juga tant bé com hauria de jugar. Donar l’enhorabona al conjunt manacorí per la seva gran evolució, ja que ens va posar greus problemes tan en defensa i amb el seu encert de cara a cistella.

El nostre equip sortí bé, ficat dins el partit, però quan l’equip visitant demostrà que no venia a perdre, els nostres es posaren un poc més nerviosos que normalment, cosa que provocà moltes errades i que el partit fos igualat tot el temps. L’equip jugà molt precipitat, provocant situacions impossibles d'1 contra 3 (o 4) que mai acabaven bé, si més no tot el contrari. Moltes badades en defensa, ja que no es defensà bé l’home-pilota cosa que els manacorins aprofitaren.

Destacar el poc encert en els tirs lliures amb un trist 6-23 (26%), recordar que el tir liure es més que important ja que l’encert a cert moments del partit pot decantar la victòria o la derrota o almenys provocar dubtes a l’equip rival.

Enhorabona a l’equip per la victòria, però hi ha moltes coses a millorar si es vol seguir amb aquesta dinàmica i passant més gust de jugar, i jugar vol dir atacar i defensar, no tans sols guanyar.