dimecres, 13 de febrer del 2013

SÈNIOR MASCULÍ

Portocristo, 10.02.13

Portocristo, 73
Nadal Mobiliari, 49

Mal dia per jugar, diumenge i després de carnaval, on la gran majoria de jugadors que disputaren el partit el dia anterior havien sortit disfressats.
El partit començà molt malament i ja no es pogué canviar la dinàmica i s’acabà perdent el partit, sobretot, pel poc encert de cara a cistella on el primer quart només anotàrem 6 punts i al segon quart les diferències eren gairebé insalvables vist lo vist durant el partit.

Tot i això hi hagué un principi de reacció al tercer quart reduint les distàncies, però el Portocristo reaccionà amb 6 punts al darrer minut del quart deixant la reacció del nostre equip en no res.
El darrer quart no feia falta haver-lo jugat ja que tot el peix estava venut amb una victòria clara de l'equip local sobre el nostre equip sènior que segueix sense trobar el seu joc.
Remarcar que els júniors Biel Serra i Manu Muñoz vengueren a ajudar a l’equip, degut a les lesions de varis jugadors i, a més, foren els jugadors més descats dins el desastre col·lectiu de la primera part del partit.