JÚNIOR MASCULÍ

Sa Pobla, 23.02.13

Bàsquet Sa Pobla, 55
Cafeteria Sant Salvador Artà, 60

Tot i tenir un mal començament, es reaccionà amb una molt bona defensa que deixava entreveure la feblesa de l'equip rival. Però alguna cistella de tres i qualque precipitació dels nostres jugadors, provocà que s'arribés al final del primer quart amb un marcador ajustat, 16-18, tot i la sensació de superioritat del nostre equip.

Un segon quart nefast i  que no sabérem atacar una defensa zonal 1-3-1, féu que s'arribés al descans amb un marcador molt igualat, 24-25.

El bon inici del tercer quart sabent atacar una zona individual ens permeté aconseguir un avantatge de 7 punts però que deixàrem escapar ja que, una altra vegada, no sabérem com afrontar la defensa zonal.

Un total de 19 tirs lliures fallats pel nostre equip; massa errades de tirs fàcils sota cistella; i una mala defensa que provocà que el nostre equip se carregués de personals, algunes innecessàries, han condicionat el partit.

Ara bé, la lluita constat del nostre equip ens permeté capgirar un marcador advers de 5 punts a l'inici del darrer quart.