Na Caragol, 01.02.13

Nadal Mobiliari, 51
Sa Pobla, 43

Parcials: (12-04) (11-13) (13-09) (15-17)

Segona victòria de l’equip sènior masculí a un partit on s’ha de destacar el desencert de cara a cistella.

Partit estrany que va servir perquè l'equip sènior agafés confiança de cara als pròxims partits. El partit començà amb un Artà molt accelerat, amb les idees clares però amb massa “revolucionats” cosa que no permetia trobar situacions clares davall cistella (min.4: 04-04). Però gracies al bon que fer defensiu i després d’un minut demanat per l’entrenadora l’equip s'asserenà i aconseguí el primer avantatge clar al marcador (12-04) per acabar el quart.

El segon quart seguí amb la mateixa tònica que el primer, molts de nervis i a vegades un excés de passades provocaren un intercanvi de cistelles que va acabar amb un escurçament de les distàncies per part del equip pobler (23-17).

Després de passar per vestidors i intentar abaixar revolucions i que l’entrenadora demandés un poc més de responsabilitat ofensiva, ja que pareixia que ningú volia ser el referent que tot equip necessita, l’equip sortí més tranquil però més intens en defensa i, sobretot, cercant els homes interiors on es tenia molt més avantatge i així posar la màxima al marcador (min.27: 31-19) però els poblers no s’arronsaren i feren 6 punts seguits sense resposta, però al darrer min 4 punts més dels nostres deixaren el marcador 36-26.

Al darrer quart se sortí un poc dormit pensant que el partit estava guanyat, però cinc punts sense resposta dels poblers va fer reaccionar a l’entrenadora demanant un minut i a conseqüència a l’equip que féu 10 punts seguits sense trobar resposta i defensant bé als rivals (min.6: 46-31). A partir d’aquí intercanvi de cistelles i al final victòria per l’equip d’Artà.

Agrair en M. Sebastià de l'equip júnior per ajudar a un equip al qual aquest any no respecten les lesions ja que Rafa Torres i Oscar Bover segueixen lesionats.