Na Caragol, 15.02.13

Nadal Mobiliari, 49
J. Llucmajor, 40

Parcials: (09-08) (07-13) (12-13) (21-06)

Tercera victòria del nostre equip sènior que per primera vegada a la temporada aconsegueix remuntar un marcador advers. Partit molt igualat el que es va poder veure amb un marcador molt baix degut al poc encert des del triple (0 de 13) i també a la mitja distància.

El primer quart ja es va veure que es farien pocs punts i que el ritme el marcaria l’equip llucmajorer, un equip molt jove, que juga a moltes revolucions i això no beneficia al nostre equip que sol jugar més pausat. Tot i això es guanyar al quart (09-08).

El segon quart va ser tot un despropòsit de cara a cistella per part dels nostres jugadors, pareixia que la cistella havia tornat encara més petita de lo que era al primer quart i tot i dominà el partit fins el minut 5 (16-12) a partir d’aquí descontrol total, falta de idees i balons perduts massa fàcilment. Tot i dominar el rebot a les dues cistelles no es podia sortir clar al contraatac, no per el bon quefer de l’equip visitant si no per la pròpia imprecisió a les passades, això provocà un parcial de 0-6 agreujat per un triple mal seleccionat a falta de 5 segons que provocà un contraatac dels visitants i que s’augmentés el desavantatge (16-21).

Temps de descans i reflexió. Si l’equip aconseguia imposar el seu baàquet i encertar un poc més de cara a cistella el partit es podria remuntar i guanyar. Però al tercer quart passà tot el contrari, intercanvi de cistelles constant, que quan els visitants fallaren l’equip s’acosta (min. 28. 27-28) però de nou apagada de llums ofensivament parlant i de nou un parcial d'1-5 tots de tir lliures i resultat de 28-34. El partit no estava perdut, però 6 punts de desavantatge amb un marcador tan baix podien parèixer molts.

El darrer quart reacció de veterans del equip. S’inicià la remuntada quan vàrem començar a demostrar la nostra superioritat física davall el tauler, forçant faltes, 2+1 i cistelles clares devora de cistella. 7 punts seguits des de la línea de tir lliure i ens posàvem a 1 punt (33-34). Dominant el rebot i tallant el contraatac de l’equip llucmajorer els parcials queien de cara als nostres (04-02, 37-36 min. 5);(06-02,43-38 min.9) i a partir d’aquí un intercanvi de faltes, on els nostres no teníem bonus i els visitants si i això provoca el resultat final.

Queda molta a feina a fer encara però la reacció va ser bona i s’aconseguí remuntar el partit cosa fa unes setmanes pareixia impossible.

Agrair, una setmana més, els jugadors júniors Manu Muñoz i a Biel Serra que varen ajudar l’equip.