JÚNIOR MASCULÍ

Col·legi Sant Josep, 02.02.13

Sant Josep, 98
Cafeteria Sant Salvador Artà, 53

Partit no gaire ben jugat pel nostre equip davant un bon rival. No obstant això, hi hagué, dins el partit, dues parts clarament diferenciades.

En els primers 5 minuts, marcador ja reflexava un 12-0. L´equip sortí un poc fred i dues possessions perdudes provoquen les primeres diferències en el marcador

En canvi, del minut 5 fins al descans, després de canviar 4 jugadors, l´equip reaccionà i plantà cara tot a partir d'una bona defensa. El parcial, en aquests minuts, fou de 29-26.

En el tercer quart encaixam un parcial molt dur 24-5: davant defenses alternatives, amb més zona que home, es produeixen tirs i entrades precipitades i qualque pèrdua sense sentit que fan que el rival ens doni una lliçó de transició ofensiva que no em sabut aturar.

En els darrers minuts de partit, més per orgull que per joc, almenys l´equip es recompon un poquet.

El nostre equip hauria de ser més agressiu en l'atac, moltes indecisions al tir i moltes entrades mal seleccionades han donat l´oportunitat que el rival ens mostrés la seva bona transció ofensiva sense saber o poder aturar el seu contraatac.

Ara bé, destacarem la bona defensa que permeté aturar el joc estàtic, com també l'aportació anotadora de Toni Femenias (25 punts amb 32 minuts).