Júnior masculí

Felanitx, 17.03.2012
Felanitx, 39 - Artà Cafeteria Sant Salvador, 54
Parcials: (10-11) (6-21) (10-10) (13-12)

En el primer quart sortírem amb una defensa pressionant 1-3-1 tota pista i en atac jugàvem amb els mateixos sistemes de la temporada. Fou un quart ajustat ja que havíem d’ajustar una mica més la nostra defensa en defensa. En atac la cosa funcionava bé. El primer quart acabà 10-11.

En el segon quart deixàrem de pressionar i però manteníem la zona 1-3-1. En aquest quart la majòria de punts del conjunt artanenc foren al gran encert des del tir lliure. Arribàrem al descansa amb un marcador bastant favorable, 16 a 32.

En el tercer quart decidírem canviar un poc les coses i canviàrem la forma d’atacar i pasarme a defensa individual. En atac les coses ens sortiren bé però ens vérem obligats a canviar la defensa i passar altre cop a la zona 1-3-1 per intentar no donar tantes opcions al rival.

El darrer quart en atac férem el mateix i en defensa tornàrem a provar individual.
Les jugades ens sortien bé però en canvi no la defensa, tornàvem a donar massa facilitats a l’equip local i per això possàrem altre cop a la defensa 1-3-1.