dimarts, 27 de març del 2012

Infantil masculí

Polisportiu Na Caragol, 24.03.2012

Artà Electro Hidràulica Llevant, 71 – La Salle, 21

Parcials: (15 : 10) (18 : 11) (26 : 4) (18 : 0)

Nova victòria per l’èquip infantil masculí. Una setmana més ens enfrentavem contra un equip on en principi no hi havia d’haver complicacions. I així va ser.

El que li passa en aquest equip és que es contagia massa de la circunmstància del partit i de l’èquip contra qui juga. Com que sabíem que no hi hauria d’haver problemas per aconseguir la victòria, els nins sortiren adormits i això va fer que els dos primers quarts del partit fossin bastant dolents per cupa nostra.

A l’èquip li costava atrevessar el camp, no hi havia manera de fer jugades estàtiques i es perdien moltes pilotes per voler frissar. Cosa que va fer que no aconseguíssim acabar els contraatacs amb cistella.
Al descans del partit, les entrenadores les van fer la mateixa refleixó de quan s’enfronten contra èquips que estan per davall de la classificació.
Al tercer i quart quart, van espabilar una mica i vam acoseguir sortir ràpid amb la pilota i fer bons contraactacs. En quant als atacs estàtics s’ha de seguir fent molta feina perquè ens consta bastant realizar-los amb una bona definició. I pel que fa a la defensa seguirem fent feina, però des d’aquí donar-los ànims perquè hi posin ganes i valor, ja que sabem de bona mà que si volen en saben i ho fan bastant més bé del que hem vist en aquests darrers partits.
A partir d’ara se’ns compliquen un poc més les coses, i per això mos hi hem de posar perquè realitzem els partits amb gran èxit i anar aconseguir les victòries que a la primera volta no vam aconseguir.