2a Autonòmica masculina

Llucmajor, 23.03.2012
Joventut Llucmajor, 56 - Bàsquetarta.cat, 75

Parcials: (23-24)(09-17)(11-14)(13-20)

Partit molt seriós de l'equip sènior, contra un equip que ens havia guanyat els darrers 4 encontres, dos de la temporada anterior i dos a la primera fase d'aquesta temporada.

El partit començà amb l'equip molt efectiu en atac i molt ficat en defensa amb un primer parcial de 2-9 als primers 3 min. Però un parell d'errades a les passades i l'ansietat de voler guanyar abans d'hora provocà que els rivals capgiressin el marcador. Un minut demanat al primer quart per aturar aquesta ansietat i posar els jugadors al seu lloc va propiciar que l'equip es posés les piles i acabés guanyant el quart marcat per un intercanvi de cistelles.

Al segon quart es varen posar els ciments de la victòria, un primer parcial de 2-11 a favor del nostre equip (23-33), deixava clar que l'equip volia la victòria. Ajustant la defensa i jugant molt bé les transicions defensa-atac i no deixant córrer el contraatac al rival ni donant segones opcions, dominant el rebot defensiu i ofensiu. Acabàrem aquest quart 9 punts per damunt al marcador (33-42)

Començava al tercer quart, i per no veure’ns sorpresos, l'equip va sortir fent pressió a tota pista, i la cosa funcionà a la perfecció, ja que al minut 5 d'aquest quart ens posàvem amb 16 punts d'avantatge (34-50), i seguírem aguantant les diferències i poder acabar el quart dominant el marcador (43-55).

Així s’inicià el darrer quart amb els deures per acabar. L'equip sortí amb molt bona actitud amb defensa, deixant l'equip amb 10 punts d'anotació en aquest quart i movent molt bé la pilota en atac, sempre cercant una passada més per aconseguir la cistella més fàcil. Això propicià que l'equip anés augmentant les diferències i acabar guanyant per 19 punts de diferència.

Fer especial menció als dos juvenils Jaume Fullana i Toni Femenies que varen venir a ajudar l'equip, degut a les baixes i pogueren disputar alguns minuts. També desitjar sort al nostre jugador Óscar Bover, que per motius laborals abandona la disciplina dels sèniors. N'Óscar va a provar sort a Àustria durant uns quants mesos. Molta sort i te trobarem a faltar molt, tant als entrenaments com als partits i...als sopars!