Júnior masculí

Polisportiu Na Caragol, 10.03.2012

Artà Cafeteria Sant Salvador, 69  – Joventut Llucmajor, 65
Parcials:(21:11) (16:16) (21:20) (11:18)

Començàrem el partit fent bé les coses tant en atac com en defensa i a més tinguérem encert en el tir exterior.

En el segon quart seguírem igual en defensa i intentàrem polir alguns detalls en atac. Manteníem la diferència aconseguida en el primer quart. Al descans guanyàvem de 10 punts(37-27).

Al tercer quart canviàrem la defensa i pasarme a una zona 1-3-1 i en atac insistírem que havíem de moure un poc més la pilota. En aquest quart tornàrem a tenir encert amb el tir exterior, sobretot en els tirs de tres punts. Destacar que no érem capaços de tancar el rebot i  per això donàvem segones i terceres oportunitats al rival per anotar.
En el darrer quart  el partit s’ajustà bastant,  però finalment la victòria es quedà a casa.
Destacar que el conjunt visitant acabà amb 4 jugadors i que al conjunt artanenc li expulsaren un jugador per cinc faltes personals.