2a Autonòmica masculina

Secar de la Real, 11.03.2012

Bons Aires, 37 - Bàsquetarta.cat, 78
Parcials: (13-12) (06-21) (10-20) (08-25)

Bon partit de l'equip sènior. Tot i sortir molt freds, l'equip va saber reaccionar i guanyar el primer partit de la fase final de la  temporada.

El partit començà amb l'equip molt fred i descentrat, tant en defensa com en atac ja que no aconseguíem encistellar facilitat (parcial de 10-2 als primers 8 minuts de joc). Això provoca un grapat de canvis i l'equip despertà (als darrers dos minuts de 3-10). Però acabà el primer quart amb una cistella de l’equip local al darrer segon.

Al segon quart l'equip ajustà la defensa, aguantant molt bé l'home amb pilota i tallant les línies de passada provocant contraatacs fàcils, i quan no es podia córrer jugant ordenats en atac aprofitant bé les situacions de 2x2. Un parcial de 0-11 i un altre de 4-7 marcaren les diferències i gairebé sentenciat el partit (19-33).

Al tercer quart i per por de la baixada que fa l'equip en aquest quart, l'equip sortí bastant concentrat mantenint la distància fins al minut 5 (25-39). A partir d'aquí intensificàrem el ritme de partit tan defensiva com ofensiva amb un parcial a final de quart de 4-14 per tancar el quart i el partit (29-53).

El darrer quart va ser un tràmit, sobretot per la gran sortida de nou, 0-6 (29-59). A partir d'aquí l'equip es limità a jugar contra un rival que no oferia cap dificultat.