Júnior masculí

Sa Pobla, 24.03.2012
Sa Pobla, 55 - Artà Cafeteria Sant Salvador, 59
Parcials:(8-13)(18-12)(14-16)(15-18)

En el primer quart sortírem amb una defensa zonal 1-3-1 i en atac joc lliure. Fou un quart molt igualat i s’arribà al final dels 10 primers minuts amb un marcador de 08 a 13.

En el segon quart demanàrem un punt més d’intensitat tant en atac com en defensa. Sortirem individual en defensa. L’equip pobler estigué més encertat en atac i era superior a nosaltres i també ajudà la nostra pèssima defensa. Arribàrem al descans amb un marcador molt ajustat 26-25

En el tercer quart seguírem amb defensa individual i en atac només fèiem una jugada. En aquest quart el partit seguia molt igualat, encara així i tot el conjunt artanenc lluitava per posar-se per davant al marcador.

En el quart període el conjunt artanenc mantingué la defensa individual i en atac a passar i bloquejar.  En aquest quart aconseguírem posar-nos per davant en el marcador encara que fou poc temps ja que hi hagué uns minuts d’alternança, així és que el dos darrers minuts canviàrem a defensa 1-3-1. Després de bastant sofriment, es guanyà el partit.