Infantil femení

Polisportiu Na Caragol, 10.03.2012

Artà Prefabricats Sancho*Vaquer, 54 - Impremta Bahia Sant Agustí, 70

Parcials: (10 : 14) (16: 18) (13 : 24) (15 : 14)

Segona derrota de la lliga enfront el líder que vingué amb les coses molt clares i des del primer minut aprofità la seva superioritat física, i que en cap moment no sabérem aturar.

El partit començà amb l’equip molt dur en defensa, fet que provocava mals tirs del rival, però que aprofitava el seu físic per carregar el rebot ofensiu i aconseguir moltes opcions i que arribaven a acabar en cistella. El nostre encert en atac no era el d’altres dies, en gran part per la bona feina del rival a les ajudes defensives, tot i que per moments excessivament agressives que no foren sancionades. Tot el temps el marcador anava ajustat fins que un triple al darrer segon deixà un màxim avantatge de 6 punts a favor de l’equip rival.

Al tercer període tot seguí igual, fins que a falta de 4 minuts ens estancàrem en atac i encaixàrem un parcial de 2-16 que deixava el partit sentenciat. Al darrer període ho intentàrem amb totes les forces, però en cap moment poguérem aturar el físic rival i el seu domini al rebot feu que fos impossible tornar escurçar diferències.
Com a nota negativa, remarcar la mala feina feta al rebot i a les segones ajudes.
Ara a descansar, que d’aquí dues setmanes comença la segona volta.