2a Autonòmica masculina

Polisportiu Na Caragol, 16.03.2012
Bàsquetarta.cat, 80 - Calvià Bendinat, 59
Parcials: (20-16) (17-14) (24-9) (19-20)

Partit estrany de l'equip sènior. Tot i sortir molt bé en atac, l'equip fou molt tou en defensa fins el tercer quart, on es donà el cop definitiu per endur-se'n la victòria.

El partit començà amb l'equip actiu en atac i descentrat en defensa, i després d’un primer parcial de 7-1 vàrem encaixar-ne un 2-12 que ens posà per davall en el marcador, la defensa de l’equip deixava molt que desitjar. Ja que en atac ens anaven bé les coses, encistellàvem amb facilitat, acabàrem guanyant el primer quart de 4 punts.

Al segon quart va ser una fotocòpia del primer, on després dels 3 primers minuts (25-20) l'equip ajustà un poc la defensa, i va fer un parcial de 11-0. Pareixia que els visitants tiraven la tovallola, però res no, a final del quart tornaren a escurçar distàncies col·locant-se només a 7 punts (37-30).

El tercer quart pareix que ja no és un problema per al nostre equip. L'equip sortí pressionant en defensa i sabérem aprofitar les errades rivals per sortir de la pressió i també gràcies el seu desencert des de la línia de tir lliure, el nostre equip es posà a falta de 2 mins per acabar el quart 19 punts per sobre (52-33) acabant el quart augmentant les distàncies (61-39).

El darrer quart l'equip es tornà a relexar degut a la gran feina feta durant el tercer, això significà un intercanvi constant de cistelles, cosa que afavoria el nostre equip que sempre anava per davant i mantenint les distàncies aconseguint una màxima diferencia de 25 punts a falta de 2 mins (80-55). Al final però l'equip visitant anotà 4 punts i aconseguí guanyar el darrer quart.