Esporles, 24.03.2012

Esporles, 46 - Artà Prefabricats Sancho*Vaquer, 62

Parcials: (12 : 13) (05: 18) (16 : 13) (13 : 18)

Primer partit de la segona volta, que es comença amb molts d’alts i baixos.

El partit començà amb l’equip molt despistat en defensa, encaixant cistelles fàcils sense oposició, fet que ens obligava a jugar massa situacions d’atac estàtic, tot i que per moments el jugaren molt bé cercant sempre la millor opció de l’1x1 o del tall. En canvi, al 2n període es girà la truita, en defensa es pressionava molt fort i provocàvem moltes recuperacions per fer cistelles fàcils o per provocar faltes. Llàstima dels 10 tirs lliures fallats sols en aquest quart.

Al tercer i quart període la relaxació de l’equip més l’afegit de la motivació amb la qual sortí l’equip local, ens dugué a encaixar un parcial negatiu que posava el rival a 5 punts. A partir d’aquí l’equip, gràcies a la superioritat al rebot, posà 1 punt més d’intensitat i velocitat al joc per tornar agafar diferències i deixar una renta que les rivals ja no pogueren agafar.
Un cop més, la nota negativa la posen els tirs lliures 10 de 32 i la relaxació de l’equip quan es supera el marge de 10 punts a favor.