Felanitx, 26.03.2011

Joan Capó Felanitx, 43
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 63

Parcials: (06 : 14) (12: 12) (14 : 15) (11 : 22)

Després del mal partit de la setmana anterior, visitàvem un dels equips més forts de la lliga i sols arribar allà ja veiem que a l’adversitat de la seva defensa “zonal” i hi afegien jugar a la pista petita, tenint la pista de competició lliure. Tot això no va poder descentrar l’equip, que venia amb moltes ganes de fer coses positives i de donar un ensurt a l’equip felanitxer.

El partit començava molt bé per a nosaltres amb un parcial de 0-9 gràcies a una molt bona defensa ajudada d’un GRAN treball al rebot defensiu que ens permetia córrer el contraatac i fer cistelles fàcils. A partir d’aquí, l’equip es va venir amunt i es va fer l’amo i senyor del partit, defensant amb molta intensitat i en atac cercant sempre la millor opció. Sols el poc encert en els tirs lliures i les errades en cistelles fàcils no es va permetre anar al descans amb major diferència a favor.

A partir del descans seguírem molt bé en defensa però el rival aconseguia anotar amb facilitat, fet que va provoca atacar molt en estàtic i la veritat és que ens va anar molt bé perquè es movia la pilota molt ràpid i aconseguíem encistellar per no baixar la diferència al marcador fins que al principi del darrer període es tornar pujar la intensitat per fer un parcial de 2-12 i sentenciar el partit.

Com a nota negativa, el poc encert als tirs lliures i com a nota positiva, (que n’hi ha moltes) destacaríem el treball al rebot defensiu i per damunt de tot les ganes i coratge que hi ha posar TOT L’EQUIP.

Enhorabona nines, i encoratjar-vos a seguir treballant dur que aquesta segona volta es preveu molt dura.