Artà, 27.03.2011

Cafeteria Sant Salvador Artà, 45
Basquet Nord Alcúdia, 57

Parcials: (13 : 12) (10 : 10) (09 : 15) (13 : 20)

Decepcionant partit del conjunt artanenc on s’ha evidenciat una molt “preocupant” manca d’actitud.

Els jugadors artanencs varen tornar sortir adormits fet aprofitat per l’equip visitant per avançar-se en el marcador (2-9) però es varen poder refer i capgirar marcador al final del primer quart. El segon quart va estar marcat per la igualtat però l’equip artanenc no transmetia bones sensacions, mancava intensitat en el seu joc .

A la segona meitat, l’equip artanenc seguia jugant sense intensitat ni actitud i era qüestió de temps que l’equip visitant s’escapés en el marcador, aquest fet es va donar a partir del minut tres del darrer quart amb un parcial de 3-10 (41-49). En els darrers cinc minuts, el conjunt artanenc mai no va donar la sensació de poder capgirar el marcador.