Artà, 12.03.2011

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 52
Eu Moll, 63

Parcials: (07 : 24) (11: 18) (15 : 06) (19 : 15)

Molt malament començàrem el partit degut que en atac estàvem estàtiques i el balanç defensiu era inexistent, fet que provocà que en tan sols 4 min. haguéssim encaixat un parcial de 0-14 i que ja no aconseguirem superar en cap moment del partit.

A partir del minut 5 del segon període l’equip va reaccionar, el balanç defensiu era un poc més positiu i en atac sempre aconseguíem trobar cistelles fàcils però com de costum, es fallaven i el desavantatge augmentava.

A partir del descans l’equip canvià el “xip”, es posà a pressionar tota pista i el percentatge de tir era més elevat, fet que provocà que a mitjan darrer quart l’equip es col•loqués a 8 punts, diferència que no es pogué retallar i el partit el guanyava l’equip visitant.

Com a nota negativa remarcar la quantitat de pilotes perdudes i un cop més el poc encert de tir davall cistella així com el NO tancar el rebot defensiu; en canvi, l’encert als tirs lliures va millorar una mica respecte altres partits.