Bendinat, 17.03.2011

De la Cruz, 69
Cafeteria Sant Salvador Artà, 55

Parcials: (18 : 13) (14 : 13) (25 : 10) (12 : 19)

Partit on la manca d’intensitat defensiva i d’encert cara a cistella de l’equip artanenc derivaren en un clara derrota.

Primera meitat on l’equip artanenc mai va dur la iniciativa, sobretot, per les deficients transicions defensives i el mínim control del rebot defensiu. Faltant cinc minuts per arribar al descans, es realitzà pressió a tota pista recuperant possessions però la manca d’encert en atac no possibilità que el resultat fos igualat.

A l’inici del tercer quart, l’equip artanenc escurçà la diferència en el marcador a sols 2 punts (34-32) però, sense motiu aparent es va entrar dins dinàmica molt negativa en el joc, tant en defensa com en atac, encaixant un parcial de 23-4 sentenciant el partit a favor de l’equip local. El darrer quart va ser un tràmit on els jugadors artanencs varen poder maquillar una mica el resultat.