Artà, 06.03.2011

Cafeteria Sant Salvador Artà, 39
Impremta Bahia Sant Agustí, 46

Parcials: (06 : 06) (07 : 08) (15 : 14) (11 : 18)

La zona visitant va ser el factor determinat perquè el conjunt palmesà s’emportés la victòria del pavelló de na Caragol.

El conjunt visitant va marcar el ritme de tota la primera meitat amb la seva defensa zonal 2-3 on el conjunt artanenc mai no va trobar la fluïdesa i l’encert necessaris per poder dur la iniciativa en el partit.

Al tercer quart els jugadors palmesans canviaren la defensa a individual fet que aprofità l’equip artanenc per poder millorar el seu joc encara que no va ser suficient per aconseguir ni un mínim avantatge. Al darrer quart va tornar la zona visitant 2-3 tornat a descentrar l’atac local fet que aprofitaren per poder realitzar un parell de contraatacs decantant el partit al seu favor.