dimarts, 1 de març del 2011

At. Escolar - Artà Prefabricats Sancho*Vaquer

Infantil Femení

Capdepera, 25.02.2011

At. Escolar Cadet/Infantil Femení, 70
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 70

Parcials: (18 : 15) (19: 29) (18 : 14) (15 : 12)

A l’equip Infantil femení li ha tocat jugar 1 partit durant 3 setmanes i si li afegim alguns imprevists que han succeït, durant el darrer mes i mig sols han jugat un partit oficial i, per això, varen decidir organitzar un partit amistós contra un equip d’infantils i de cadets de l’Escolar de Capdepera.

Quant al partit s’ha de dir que fou una molt bona experiència per al conjunt artanenc, que va demostrar un cop més la millora que es du dia a dia i en el qual es pogué aprofitar per entrenar com aturar nines més fortes físicament.
Durant tot el partit es va defensar amb molta intensitat com si d’un partit oficial es tractés, defensat molt dures els 1x1 (en els quals poques vegades ens superaren) i pitjant per moments molt les primeres línees de passada, obligant al rival a perdre moltes pilotes, però un cop més el rebot defensiu “el nostre punt feble” ens va matar, degut a que concedíem al rival fins a 5 tirs davall cistella en alguns moments, culpa de no tancar el rebot totes.

En canvi en atac aconseguíem córrer amb relativa facilitat el contraatac i quan jugàvem en estàtic es movia molt bé la pilota, cercant sempre la millor opció d’1x1 i ens alguns moments es va jugar molt bé passant, tallant i reemplaçant... finalitzant amb cistella. Remarcar l’alt percentatge en el tir, si tenim en compte que les nostres opcions al rebot ofensiu eren poques.

Com a nota negativa sols remarcar la poca feina en el bloqueig del rebot defensiu així com el poc encert en els tirs lliures.

També des d’aquí i en nom de tot l’equip volem donar el nostre suport a l’entrenadora Carme Santandreu que dimarts va ser operada d’un trencament de lligaments, a la qual li dedicam el nostre crit: 1, 2, 3 ARTÀ!