Inca, 13.03.2011

Bàsquet Mallorca, 54
Artà, 55

Parcials: (20 : 17) (08 : 13) (13 : 14) (13 : 11)

Tercer enfrontament d’aquesta temporada entre els dos equips i primera victòria artanenca.

Primer quart on els atacs s’imposaren a les defenses, però que va canviar en el segon ja que el nostre equip augmentà la intensitat defensiva, aconseguint capgirar el marcador però sempre dins una tònica d’igualtat i que es va mantenir durant tot el partit.

En el tercer quart l’equip artanenc va seguir amb una molt bona actitud defensiva i amb els conceptes clars a l’hora d’atacar aconseguint un màxim avantatge de vuit punts (34-42 i 36-44) però la pressió de l’equip local a tota pista en els dos darrers minuts va donar el seu fruit i reduïren el desavantatge a tres punts.

Bon inici de darrer quart del conjunt artanenc tornant a posar els vuit punts de diferència en el marcador (43-51) però desaprofitant després un parell d’ocasions clares que haurien sentenciat el partit i s’arribà a un final molt ajustat. A manca de 26 segons l’equip inquer anotà dos tirs lliures i capgirà el marcador; a continuació l’equip artanenc va errar un llançament triple però gràcies a una bona defensa pressionant a la sortida de pilota, aconseguí una cistella fàcil i posar-se un punt amunt en el marcador. L’equip local tornà a perdre la possessió i cometé personal, però el conjunt artanenc (a manca de 6 segons) errà els dos tirs lliures, fet que va permetre, encara, a l’equip inquer un darrer llançament que no va entrar.