Alcúdia, 05.03.2011

Ciutat d’Alcúdia, 18
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 59

Parcials: (06 : 16) (04: 13) (02 : 14) (06 : 16)

Després d’estar quasi un mes fora competir de manera oficial, anàvem a la pista del darrer classificat, que encara no sap el que es guanyar i que tot i la seva millora respecte al partit de la primera volta, en cap moment no ens va complicar el partit.

Un parcial de 2-12 als primers 5 minuts, ja ens deixava veure que no hi hauria molt de partit i així va ser. Sols ens dedicàrem a jugar quart a quart provant coses noves i jugant molts d’atacs en estàtic de cara als dos propers partits que tenim contra dos rivals molts durs i als quals els volem disputar el partit de tu a tu.

Dir que entre els darrers 5 minuts del 3r quart i principi del darrer es va pressionar tota pista per no perdre la cara al partit, fet que provoca que les nines estassin molt actives i endossaren un parcial de 0-22.

Com a nota negativa, remarcar el poc esforç realitzat i recordar que per molta superioritat que tinguem sobre el rival o el rival tingui sobre nosaltres, sempre hem d’intentar jugar amb intensitat i ordre.

Com a nota positiva, dir que es varen fer varis contraatacs en només dues passades i sense botar la pilota, fet que demostra amb la velocitat que l’equip comença a jugar.

Enhorabona nines i ara a entrenar dur, que tenim dues setmanes complicades!