CTEIB, 80

Parcials: (17-27) (4-17) (16-16) (6-23)

Ens visità un dels equips amb més projecció de la lliga. No ho deim per l’equip en sí, sinó pels jugadors que el composen.

Ens enfrontàvem a un equip que pràcticament viu pel bàsquet. Entrenen diàriament i en dobles sessions; per tant, ni físicament ni tècnicament teníemm res a fer. La diferència és massa gran.
Però ens proposàrem plantar cara i intentar donar-ho tot per tal de preparar el que realment serà el nostre partit que és el CIDE.
Els nostres tres primers minuts no varen eésser bons, i així ho demostra el parcial de 2 a 8, després a poc a poc vàrem entrar en el partit. La seva defensa molt pressionant tota la pista ens dificultava i molt el nostre atac i feia que es perdessin moltes pilotes. La pèrdua constant de pilotes en el segon període va fer que el resultat al descans fos de 37 a 57.
El tercer període va ésser el millor, poguérem jugar en algunes ocasions de tu a tu al nostre rival i en moltes ocasions els sorprenguèrem al contraatac, a més asseguràrem una mica el rebot i això ens va donar moltes més oportunitats. Aquet període el resultat fou d’empac a 16.
Però el quart període l’esforç fet al tercer va passar factura i el nivell d’encert tant ofensiu com defensiu va tornar esser molt fluix. Prova d’això és el resultat de 6 a 23.
Bé ara ve un partit molt important perquè al CIDE a la primera volta li vàrem poder guanyar. Ara anam dins caseva, no serà fàcil però s’ha de fer molta feina per poder gunayar el partit.

Donar l’enhorabona al jugador del CTEIB Gabriel Serra perquè és un jugador artanenc que va iniciar la formació al nostre club i que a poc a poc va agafant el ritme en aquest nou equip i en progressió en el seu joc. És un orgull pel club i per Artà tenir jugadors com aquest.