SÈNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 12.02.2016
MON DENTAL ,56
DAKOTA ALCUDIA, 68
Dels millors partits dels nostres jugadors que han aguantat l´alt nivell de l´equip rival fins al final i resultat que no reflexa per res la igualtat viscuda.
El partit començà molt bé pels nostres que sortiren amb molta intensitat davant la sorpressa dels d´Alcúdia (11-5) peró aviat es posaren les piles arribant al minut 10 amb un 17-15.
El segon quart ha destacat per la gran efectivitat dels visitants en atac on a cada possesió en treien profit ja fos pels exteriors com als dos contra dos. Nosaltres no hem desentonat però, jugant una mica massa lents, no hem aconseguit  les mateixes xifres (28-34).
El tercer quart hem augmentat la velocitat a les nostres accions ofensives  però, tot i inicialment ens hem apropat, l´equip visitant ha continuat amb el seu alt nivell d´encert mantinint un avantatge de 4/5 punts fins al minut 39.

Minuts finals aclaridors: mentre nosaltres dessaprofitam tirs exteriors ben cercats els rivals fan un total encert de tirs lliures (10/10). Esperam que la sort qualque dia ens ajudi.