Polisportiu Na Caragol, 30.01.2016
Nadal Mobiliari, 61
UE Llosetina, 49
Tal vegada l´excés de precipitació motivat per les ganes d´agradar al nostre públic ens hagIi jugat una mala paSsada.
Davant un equip que sabÍem inferior, hem sortit massa accelerats la qual cosa ha provocats errors infantils en atac i una mica de sorpressa davant els encerts visitants (4-10).
Després del corresponent minut de temps mort s´han comost les coses i amb una forta pressió s´han posat les coses al seu lloc 16-12 al minut 10.
Al segon periode no hem sabut sentenciar per voler robar massa ràpid la pilota, fent massa faltes inneccessàries i provocant accions de dos contra un mal fetes.
Al descans amb 31-25 hem fet un tercer periode horrible on no hem sabut…ni volgut….atacar una zona totalment inofensiva.

Al quart periode hem trobat a la fi com foradar la defensa rival aconseguint una victòria plàcida però que hauria d’haver estat molt superior.